Newsflash
Cultură

În curând, la cinema

de Redacția Viața Medicală - iun. 28 2024
În curând, la cinema

Aventuri cu minioni, un thriller în America rurală sau Mads Mikkelsen pe post de căpitan în Evul Mediu? La care dintre aceste filme v-aţi cumpăra bilet?

Bastardul

Regia: Nikolaj Arcel.

Cu: Mads Mikkelsen, Gustav Lindh, Amanda Collin.

               Vă era dor de Mads Mikkelsen? Îl puteţi revedea într-un film de epocă, în care joacă rolul unui căpitan ce colonizează nordul neospitalier al Danemarcei. Ludvig Kahlen construiește aici o colonie pentru a primi ceea ce-și dorește cu disperare – un titlu nobiliar. Doar că va trebui să înfrunte un individ nemilos... (din 28 iunie). 

Dragoste, minciuni și sânge

Regia: Rose Glass.

Cu: Kristen Stewart, Ed Harris, Katy O’Brian.

               Suntem la finalul anilor ’80 și Lou (Kristen Stewart) administrează o sală de sport într-un orășel din Nevada. Acolo o întâlnește pe Jackie (Katy M. O’Brian), o culturistă frumoasă și ambiţioasă. Între cele două se naște o poveste de dragoste tumultuoasă, însă relaţia lor dă naștere unei serii de crime și violenţe. (din 5 iulie)

Sunt un mic ticălos 4

Regia: Patrick Delage, Chris Renaud.

Voci: Steve Carell, Kristen Wiig, Sofía Vergara, Joey King, Will Ferrell.

               Minionii se întorc pe ecran și vorbesc cu vocile unor actori celebri! Gru, Lucy, Margo, Edith și Agnes primesc un nou membru în familie, pe Gru Jr., al cărui scop pare acela de a-și chinui tatăl. Când Gru are de înfruntat un nou dușman, Maxime Le Mal și prietena sa Valentina, familia este nevoită să-și ia tălpășiţa. (din 5 iulie)

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe