Newsflash
ACTUALITATE Sănătate privată Știri

Abordare completă pentru fiecare etapă a vieții mature

de Florentina Ionescu - apr. 18 2024
Abordare completă pentru fiecare etapă a vieții mature

Recent, a avut loc la București lansarea unei clinici care are în prim-plan îngrijirea sănătății feminine.

Inaugurarea oficială a Clinicii Sphera Care a avut loc ieri, 17 aprilie 2024. Aceasta este un concept în premieră în România, oferind o abordarea progresivă și completă pentru fiecare etapă a vieții mature, se arată într-un comunicat de presă transmis redacției. 

Cu o viziune inovatoare asupra sănătății, clinica reunește sub același acoperiș specialități precum ginecologie, endocrinologie, dermatologie, nutriție, boli metabolice și diabet, patologia sânului, chirurgie plastică și cardiologie. În acest spațiu echilibrul și sănătatea devin priorități, integrând serviciile esențiale pentru armonia totală a pacientului.

Dr. Corina Neamțu, medic primar endocrinologie și doctor în medicină, a subliniat în discursul său de la inaugurare importanța terapiilor personalizate care să acopere integrativ aspectele fiecărei etape din viața unei femei: 

„Credem cu tărie într-o abordare personalizată a medicinei. Ascultăm și înțelegem nevoile fiecărui pacient, pentru că fiecare poveste de viață merită atenția noastră deplină. Astăzi, nu doar că inaugurăm un spațiu medical, ci promovăm o filozofie de îngrijire care pune femeia și nevoile sale unice în centrul atenției.” 

Deschiderea oficială a avut loc în prezența unui public numeros, format din medici, influenceri, vedete și jurnaliști. Participanții au avut ocazia să exploreze facilitățile de ultimă generație și să discute direct cu specialiștii despre programele de îngrijire oferite. 

Menopauza, printre subiectele de discuție 

Este esențial să vorbim deschis despre sănătatea hormonală, în special când vine vorba de perimenopauză și menopauză, a declarat Anca Serea, vedetă de televiziune din România: 

„Multe femei trec prin aceste etape simțindu-se neajutorate. Clinica oferă nu doar acces la tratamente inovatoare, ci și la o comunitate de suport. Grijile femeilor sunt auzite aici, și mai important, sunt tratate cu seriozitate și empatie. Apreciez angajamentul clinicii de a asigura o îngrijire preventivă, care poate face diferența în calitatea vieții femeilor.” 

Clinica își deschide porțile începând de săptămâna viitoare. Reprezentanții săi încurajează fiecare femeie să preia controlul asupra propriei sănătăți. 


Notă autor:

Sursa foto: Shutterstock (https://www.shutterstock.com/ro/image-photo/gynecologist-preparing-examination-procedure-pregnant-woman-1518930740)

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe