Newsflash
Advertorial

Afiliere cabinete de medicină de familie  județele Ialomița și Vâlcea

Afiliere cabinete de medicină de familie  județele Ialomița și Vâlcea

Asociaţia Română Anti-SIDA este partener al Institutului Clinic Fundeni în proiectul „LIVE(RO)2-SUD: Program regional de prevenire, screening şi diagnostic al pacienţilor cu boli hepatice cronice secundare infecţiilor virale cu virusuri hepatice B/D şi C” (P).

Asociaţia Română Anti-SIDA, partener al Institutului Clinic Fundeni în proiectul „LIVE(RO)2-SUD: Program regional de prevenire, screening şi diagnostic al pacienţilor cu boli hepatice cronice secundare infecţiilor virale cu virusuri hepatice B/D şi C”, anunţă lansarea, începând cu 1 noiembrie 2022, a procedurii de afiliere a cabinetelor de medicină de familie aflate în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate pentru implementarea activităţii de screening pentru boli hepatice cronice secundare infecţiilor virale cu virusuri hepatitice B/D și C. În această etapă (următoarele 6 luni), screeningul se adresează pacienţilor din judeţele Ialomița și Vâlcea.

Toate informaţiile și documentele necesare pentru afiliere vor fi postate începând cu 1 noiembrie a.c., pe site-ul www.arasnet.ro, la secţiunea Noutăţi.

Persoanele care beneficiază de servicii medicale de prevenire și depistare precoce (screening) pentru boli hepatice cronice secundare infecţiilor virale cu virusuri hepatitice B/D și C în cadrul acestui proiect sunt persoane care îndeplinesc cumulativ următoarele condiţii: au vârsta peste 18 ani; au domiciliul/reședinţa în judeţele Ialomița sau Vâlcea; nu fac parte din categoria persoane gravide şi/sau persoane lipsite de libertate. Minimum 50% dintre persoanele care vor beneficia de servicii medicale vor fi personae care aparțin grupurilor vulnerabile.

Serviciile medicale de prevenire și depistare precoce (screening) pentru boli hepatice cronice secundare infecţiilor virale cu virusuri hepatitice B/D și C care urmează să fie efectuate în Cabinetele de medicină de familie sunt următoarele:

  1. Consultaţie preventivă;
  2. Consultaţie efectuare procedură testare;
  3. Consultaţie post-efectuare procedură testare.

Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European, prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020, și se desfășoară în perioada 12 august 2020 – 29 decembrie 2023.

ARAS 45

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe