Newsflash
Advertorial

Congresul Național de Oncologie – ediția 2020

de - oct. 9 2020
Congresul Național de Oncologie – ediția 2020

Sute de medici s-au înscris deja la Congresul Național de Oncologie, care în acest an se desfășoară EXCLUSIV online, în perioada 15-17 octombrie.

Maxim interes în lumea medicală oncologică cu privire la Congresul Național de Oncologie, ediția 2020. 

Programul manifestării este structurat pe trei zile, cu zeci de sesiuni, unele organizate în premieră, State of The Art, sau cu prezentări în care sunt incluse ultimele informații de la nivel internațional în domeniul oncologiei.

Pentru prima data, la congres și-au anunțat prezența unii dintre cei mai importanți speakeri la nivel internațional în domeniul oncologiei. Printre lectorii internaționali care își vor împărtăși experiența și expertiza cu medicii români înscriși se numără: prof. dr. Dirk Schadendorf (Germania), prof. dr. Michael Untch (Germania), prof. dr. Gabriela Elena Chiorean (SUA), dr. Emanuela Negru (Italia), prof. dr. Daniela Matei (SUA), prof. dr. Jonathan Ledermann (Marea Britanie), prof. dr. Thomas Powles (Marea Britanie), conf. dr. Doru Paul (SUA), prof. dr. Mohammed Saiful Huq (SUA).

Comitetul Științific al Congresului a dorit să ofere participanților la Congresul Național prezentări care să aducă plus-valoare practicii medicale. Consider că astăzi, când vorbim de oncologie, trebuie să avem o abordare 360 și să fim deschiși la schimbul de experiență, de idei și de informații cu medici de la nivel internațional care îngrijesc pacienți oncologici. Anul acesta am realizat un program științific cu trei sesiuni în paralel, cu medici invitați în premieră, dar și cu prezentări susținute de numele deja consacrate în oncologia românească. Cred cu adevărat că prin acest congres vom bifa toate elementele pentru care se organizează astfel de manifestări: educație medicală continuă, prezentarea noutăților din domeniu și formarea continuă a membrilor societăților ce organizează acestă manifestare”, a declarat conf. dr. Dana Lucia Stănculeanu, președintele Societății Naționale de Oncologie Medicală din România

Programul Congresului va fi structurat pe parcursul a trei zile și va include prezentări «state of the art» și perspective asupra abordării clinice, sub formă de comunicări orale, dar și sub formă de poster. În cursul primei zile se va desfășura cursul «Best of ASTRO», eveniment unic în România. În cadrul acestui curs va fi prezentată o selecție a celor mai importante lucrări ale ediției precedente a Congresului Societății Americane de Radioterapie, cel mai mare eveniment internațional din domeniu. De asemenea, ne dorim să încurajăm colegii mai tineri, așa că va avea loc și o sesiune dedicată medicilor rezidenți, care vor prezenta rezultatele propriilor proiecte științifice, cele mai bune fiind premiate. Nu am uitat nici de ceilalți membri ai echipei implicate în îngrijirea pacienților, așa că ne vom adresa asistentelor medicale și tehnicienilor, cu un curs adaptat activității pe care o desfășoară”, a declarat conf. dr. Claudia Burz, președintele Societății Române de Radioterapie și Oncologie Medicală.

Înscrierile la Congresul Național de Oncologie sunt deschise pentru medicii, asistenții, tehnicienii și fizicienii medicali, la adresa:

https://sanatatea.online/congresoncologie2020/

Congresul Național de Oncologie 2020 este organizat științific, în premieră, împreună de principalele societăți științifice din acest domeniu: Societatea Națională de Oncologie Medicală din România, Societatea Română de Radioterapie și Oncologie Medicală și Societatea Română de Radioterapie. Managementul logistic al evenimentului este asigurat de Sănătatea Press Group.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe