Newsflash
Știri

Alexandru Rafila se va întâlni cu medicii români din Franța

de Dr. Laura Davidescu - ian. 18 2024
Alexandru Rafila se va întâlni cu medicii români din Franța

Medicii români din regiunea pariziană au primit zilele acestea invitația de a participa la o întâlnire cu ministrul Sănătății din România, Alexandru Rafila.

Într-o perioadă cu numeroase frământări și proteste ale medicilor și ale personalului sanitar din România, Alexandru Rafila se pregătește să plece în străinătate. Săptămâna viitoare, ministrul va merge în Franță, iar în cadrul vizitei a fost programată și o întâlnire cu medicii de origine română care lucrează în Hexagon. 

Aceștia au primit invitații nominale din partea ambasadoarei României în Franța, doamna Ioana Bivolaru, prin care ca sunt invitați să participe la o întâlnire cu medici din comunitatea românească din Franța.

Conform documentului primit de aceștia, reuniunea va avea loc marți, 23 ianuarie 2024, la ora 19:30, la Ambasada României.

Vă amintim că Alexandru Rafila a mai efectuat o vizită în Franța în aceeași lună a anului trecut , ocazie cu care s-a semnat un memorandum de colaborare în domeniul sănătății între România și Franța.

Ministerul Sănătății încă nu a comunicat nimic despre această vizită în străinătate.

 

 


Notă autor:

foto - Ambasada României la Paris

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe