Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  BUSINESS  »  Anunțuri de mică publicitate

Angajare medic de laborator Sfântu Gheorghe

Centrul Medical PRO VITAM își mărește echipa din Sfântu Gheorghe, județul Covasna.

Angajare medic laborator noiembrie 2021

Centrul de Cercetare, Diagnostic și Tratament Pro Vitam ÎȘI MĂREȘTE ECHIPA din Sfântu Gheorghe, jud. Covasna.

Căutăm colegi noi – MEDIC DE LABORATOR – atât cu experiență, cât și proaspăt absolvenți de rezidențiat (cu certificat de membru CM valabil).

CV-urile și solicitările de colaborare pot fi trimise pe adresa: office@provitam.com 

Pentru detalii și informații suplimentare puteți suna la numărul de telefon 0729.500.001.

Cu o experienţă de peste 20 de activitate medicală, Centrul Medical Pro Vitam Sf. Gheorghe asigură pacienţilor consultaţii şi investigatii de specialitate, cabinete medicale cu peste 20 de specialităţi medicale realizate de o echipă de medici recunoscută, cu experienţă şi expertiză, laborator de analize medicale, servicii de imagistică şi servicii complete de medicina muncii.

Pro Vitam este cunoscut şi ca centru de cercetare-dezvoltare la nivel internaţional. Scopul pe termen lung al organizației este să devină un centru de cercetare cu renume în România și în străinătate. Echipa de cercetători, parte importantă din echipa Centrului Medical Pro Vitam Sf. Gheorghe, a lansat de curând pe piață primul kit de testare produs în România.

Primul Kit Elisa pentru detecția anticorpilor SARS-CoV-2 dezvoltat în România poate măsura, în mai puțin de două ore, răspunsul imunitar al pacienților infectați cu virusul SARS-CoV-2.

Clinica Pro Vitam Sf. Gheorghe este parte din grupul de Centre Medicale: Pro Vitam Tg. Secuiesc (punct de lucru), Laboratorul Pro Vitam Sibiu şi Promedical Center Cluj Napoca – unul din primele centre medicale deschise la Cluj, cu prezenţă pe piaţa medicală de 20 de ani.

 

Etichete: angajare medic Sf. Gheorghe medic de laborator Sf. Gheorghe

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.