Newsflash
Apariții editoriale

5 idei de cadouri care pot fi expediate din gardă

de Dr. Laura Davidescu - apr. 14 2020
5 idei de cadouri care pot fi expediate din gardă

Dacă ești de gardă în aceste zile ori aflat în izolare sau carantină și nu ai cum să trimiți un cadou de Paști cuiva drag, Viața Medicală îți dă câteva idei care pot fi plătite online și livrate prin curier sau tot online.

Chiar și în mod obișnuit, când nu este stare de urgență și magazinele sunt deschise până cu câteva ore înainte de slujba de Înviere, sunt mulți medici și asistenți medicali care, din cauza programului încărcat, nu reușesc să cumpere cadouri "de iepuraș".

Ca să nu fii nevoit să cumperi o ciocolată șifonată din benzinărie sau ceva total banal, Viața Medicală îți dă câteva idei de cadouri care pot fi cumpărate și achitate online și care pot fi livrate rapid sau, după caz, pot fi oferite tot online.

Cărțile sunt o alegere bună oricând

Model Easter Box 1Editurile sunt pregătite să livreze rapid comenzile tale. Dacă nu ai timp să alegi o carte anume, există și pachete gata pregătite pentru a fi oferite cadou. De exemplu, editura Litera a pregătit 28 de variante de Easter Box-uri literare, disponibile pe www.litera.ro, organizate pe categorii de vârstă, astfel încât să fie cadou atât pentru copii (de la 2+ până la 15 ani) cât și pentru adulți (pentru ea și pentru el).

O sticlă de vin bun

serve... sau orice sticlă cu o băutură fină va fi apreciată de multe persoane, de ambele sexe, pentru a fi degustată la masa festivă. Îți recomandăm un vin roze comandat direct din podgorie. Crama Serve este una dintre unitățile viticole care livrează chiar și o singură sticlă, așa că poți apela cu încredere. 

Haine, accesorii și încălțăminte, dacă știi măsurile

converseSunt numeroase magazinele online care au articole arătoase și la prețuri avantajoase, dar, cum te afli sub presiunea timpului, pentru a nu risca să ajungă cadoul cu mare întârziere, una dintre variantele cele mai bune este comanda de pe Fashion Days, deoarece ai garanția că tot ceea ce vezi pe site-ul lor și există în depozitele din România. Mai mult, livrarea se face, de cele mai multe ori, de pe o zi pe alta.

Un buchet de flori este un gest frumos în orice situație

flori de primavara magnoliaFlorile pot adesea să transmită mai mult decât crezi. Dar cum procedezi când vrei să trimiți un buchet într-o altă localitate decât cea în care te afli. Apelezi la o florărie online. Poate cea mai de încredere din țara noastră este Florăria Magnolia - o afacere cu tradiție și cea mai veche florărie cu acoperire națională. Faci comanda de flori online, plătești, iar un curier va livra comanda ta în câteva ore. Pe lângă flori, ei pot adăuga și alte bunătăți - cozonaci, dulciuri, băuturi fine... Poți trimite flori inclusiv în afara granițelor țării, deoarece cei de la Magnolia au contracte de colaborare cu florării din aproape toată lumea.

Filme de festival la tine acasă

TIFF Unlimited - Love Cinema visualChiar dacă multe evenimente culturale s-au anulat, încă există posibilitatea de a vedea filme de autor. De exemplu, organizatorii Festivalului de Film Transilvania - TIFF - au conceput un abonament către platforma de streaming a festivalului, pe care îl poți achiziționa pentru o cinefil apropiat, mai ales dacă este o persoană care nu poate ieși din casă.

APROAPE ORICE ALTCEVA...

... găsești pe eMag. Dacă obiectul pe care-l alegi drept cadou este vândut chiar de eMag, și nu de un partener, ai toate șansele să vezi cadoul ajuns în posesia destinatarului înainte de duminica Paștelui.

Shopping plăcut de la distanță și sărbători fericite!

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe