Newsflash
Apariții editoriale

A apărut Agenda Medicală 2022

de Cristina GHIOCA - apr. 8 2022
A apărut Agenda Medicală 2022

Ediţia îmbunătăţită și revizuită a „Agendei Medicale” cuprinde, printre altele, completări importante despre vaccinurile împotriva COVID-19.

Coperta Agenda-medicala-2022

Lucrarea apărută anul acesta, la Editura Medicală, vine cu reactualizări privind medicamentele intrate în uz în România, conform Agenţiei Naţionale a Medicamentului. Ele sunt înregistrate și evidenţiate cu denumirile comerciale, precum și monografiile aferente la denumirea comună internaţională corespunzătoare (DCI).

        Cei doi autori ai lucrării, Cornel Chiriţă și Cristina Daniela Marineci, au adus o completare importantă secţiunii privind vaccinurile, unde au fost introduse și vaccinurile împotriva COVID-19. Secţiunilor de bază, păstrate în această nouă ediţie, le-a fost adăugată una nouă, despre produsele farmaceutice. Acestea sunt prezentate cu datele esenţiale necesare informării rapide asupra oricărui medicament; cu producători și reprezentanţe ale firmelor străine de medicamente, cu adrese și telefoane utile.

        În cuprins se regăsesc, între altele, indexul medicamentelor pe grupe de afecţiuni și acţiunea terapeutică, monografii ale produselor medicamentoase în ordinea DCI, dar și informaţii despre preparate și substituenţi de sânge, produse biologice de uz uman sau pentru dializă.

        Agenda Medicală 2022 se adresează atât medicilor, farmaciștilor, rezidenţilor, studenţilor la medicină, cât și publicului larg.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe