Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Apariții editoriale

A apărut Agenda Medicală 2022

Viața Medicală
Cristina GHIOCA vineri, 8 aprilie 2022

Ediţia îmbunătăţită și revizuită a „Agendei Medicale” cuprinde, printre altele, completări importante despre vaccinurile împotriva COVID-19.

Coperta Agenda-medicala-2022

Lucrarea apărută anul acesta, la Editura Medicală, vine cu reactualizări privind medicamentele intrate în uz în România, conform Agenţiei Naţionale a Medicamentului. Ele sunt înregistrate și evidenţiate cu denumirile comerciale, precum și monografiile aferente la denumirea comună internaţională corespunzătoare (DCI).

        Cei doi autori ai lucrării, Cornel Chiriţă și Cristina Daniela Marineci, au adus o completare importantă secţiunii privind vaccinurile, unde au fost introduse și vaccinurile împotriva COVID-19. Secţiunilor de bază, păstrate în această nouă ediţie, le-a fost adăugată una nouă, despre produsele farmaceutice. Acestea sunt prezentate cu datele esenţiale necesare informării rapide asupra oricărui medicament; cu producători și reprezentanţe ale firmelor străine de medicamente, cu adrese și telefoane utile.

        În cuprins se regăsesc, între altele, indexul medicamentelor pe grupe de afecţiuni și acţiunea terapeutică, monografii ale produselor medicamentoase în ordinea DCI, dar și informaţii despre preparate și substituenţi de sânge, produse biologice de uz uman sau pentru dializă.

        Agenda Medicală 2022 se adresează atât medicilor, farmaciștilor, rezidenţilor, studenţilor la medicină, cât și publicului larg.

Etichete: Agenda Medicala 2022

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC