Newsflash
Apariții editoriale

Afectarea digestivă în long-COVID

de Dr. Mariana MINEA - iul. 22 2022
Afectarea digestivă în long-COVID

Primul număr de anul acesta al Medicine and Pharmacy Reports, revista Universităţii de Medicină și Farmacie „Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca, prezintă o serie de review-uri interesante.

Amintim afectarea digestivă în sindromul long-COVID, valoarea clinică și aplicabilitatea reconstrucţiilor virtuale tridimensionale în tumorile renale și statusul nutriţional premergător chirurgiei bariatrice pentru obezitate severă. Dintre prezentările de caz, amintim un caz rar de angiosarcom epitelioid de mușchi maseter.

SKM_C224Med22071317200

HIIT și sănătatea cardiometabolică

Numărul 2/2022 al Medicine and Pharmacy Reports include patru cercetări originale din sfera medicinei dentare, printre care și rezultatele unui chestionar realizat în rândul studenţilor la Medicină Dentară privind învăţământul online în timpul pandemiei de COVID-19.

SKM_C224Med22071317201

Un review al literaturii prezintă dovezi privind beneficiile HIIT (high intensity interval training) asupra sănătăţii cardiometabolice și funcţiei mitocondriale în rândul adulţilor.

Citiți și: Viziuni eminesciene asupra medicinei

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe