Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Apariții editoriale

Afectarea digestivă în long-COVID

Viața Medicală
Dr. Mariana MINEA vineri, 22 iulie 2022

Primul număr de anul acesta al Medicine and Pharmacy Reports, revista Universităţii de Medicină și Farmacie „Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca, prezintă o serie de review-uri interesante.

Amintim afectarea digestivă în sindromul long-COVID, valoarea clinică și aplicabilitatea reconstrucţiilor virtuale tridimensionale în tumorile renale și statusul nutriţional premergător chirurgiei bariatrice pentru obezitate severă. Dintre prezentările de caz, amintim un caz rar de angiosarcom epitelioid de mușchi maseter.

SKM_C224Med22071317200

HIIT și sănătatea cardiometabolică

Numărul 2/2022 al Medicine and Pharmacy Reports include patru cercetări originale din sfera medicinei dentare, printre care și rezultatele unui chestionar realizat în rândul studenţilor la Medicină Dentară privind învăţământul online în timpul pandemiei de COVID-19.

SKM_C224Med22071317201

Un review al literaturii prezintă dovezi privind beneficiile HIIT (high intensity interval training) asupra sănătăţii cardiometabolice și funcţiei mitocondriale în rândul adulţilor.

Citiți și: Viziuni eminesciene asupra medicinei

Etichete: Medicine and Pharmacy Reports long-covid HIIT covid-19

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC