Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Apariții editoriale

Apariții MedicHub

Viața Medicală
Redacția Viața Medicală vineri, 29 aprilie 2022

Primul număr din acest an al revistei „Alergologia” prezintă un document de poziţie al EAACI, în timp ce prima apariţie din 2022 a revistei „Practica Veterinară.ro” cuprinde secţiuni diverse.

Document de poziţie al EAACI

Comitetul editorial al revistei Alergologia* deschide primul număr din acest an cu un document de poziţie al Academiei Europene de Alergologie și Imunologie Clinică (EAACI), referitor la testarea cutanată patch. Un alt articol interesant este semnat de Poliana Leru și Vlad Florin Anton. În cadrul acestuia, se prezintă evoluţia pe termen lung a unui caz de angioedem prin deficit dobândit de C1-inhibitor esterază.

coperta Alergo_1_2022 mic

La rândul său, conf. dr. Florin-Dan Popescu și colaboratorii atrag atenţia, într-un articol de la „Rubrica specialistului”, asupra sensibilizării IgE-mediate la Alternaria alternata, care este subdiagnosticată în prezent. De asemenea, în această ediţie găsiţi și rezumatele lucrărilor prezentate la Conferinţa Naţională de Alergologie și Imunologie Clinică, desfășurată în perioada 24-26 iunie 2021.

Sindromul hematuric la animalele de companie

Prima apariţie din 2022 a revistei Practica Veterinară.ro** cuprinde secţiuni diverse: Oftalmologie, Medicină internă, Reproducţie sau Patologie exotică.

coperta Practica Veterinara 35_(1)_2022 mic

Câteva dintre titlurile ediţiei sunt: „Utilizarea lentilelor de colagen SoftShield® în chirurgia sechestrului cornean felin”; „Sindromul hematuric în afecţiunile cu etiologie neoplazică la animalele de companie”; „Managementul reproducţiei la iepele din rasa Pursânge Englez” și „Orientări clinice în patologia generală a ofidienilor întreţinuţi în captivitate”.

Citiți și: Apariții noi Medichub

*Revista este creditată de CMR cu 10 credite EMC pentru medici, la abonare.
**Revista este creditată de CMV cu 15 credite EMC pentru medici, la abonare.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC