Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Apariții editoriale

Bolile alergice ale copilului

Viața Medicală
Dr. Adriana Iacomi vineri, 19 februarie 2021

„Alergologie pediatrică ”oferă date privind originile, patogenia, diagnosticul, problemele profilaxiei și medicamentele alergiei, cât și o prezentare actualizată a bolilor alergice ale copilului.

Cartea Alergologie pediatrică, apărută anul acesta la Editura Vasiliana’98, sub semnătura prof. dr. Stela Goţia, oferă atât date generale privind originile precoce, patogenia, diagnosticul, problemele profilaxiei și medicamentele alergiei, cât și o prezentare actualizată a bolilor alergice ale copilului.

COPERTA alergologie (1)

Sunt evidenţiate particularităţi ale diagnosticului, tratamentului și evoluţiei în corelaţie cu etapa de vârstă, posibilitatea unui răspuns variabil la tratamentul comun recomandat de ghiduri internaţionale, susţine conceptul heterogenităţii bolilor alergice și necesitatea abordării multidisciplinare individualizate.

Bolile alergice debutate în copilărie au frecvent evoluţie cronică, cu afectarea calităţii vieţii la adolescent și adult. Cartea le este utilă tuturor specialiștilor implicaţi în îngrijirea copiilor, medicilor rezidenţi și studenţilor, atât noţiunile teoretice, cât și cele de interes practic fiind prezentate clar, susţinute de o bibliografie bogată, actualizată.

Ca medic primar pediatru și medic primar alergolog, salut această primă apariţie a unei cărţi dedicate alergologiei pediatrice și o recomand cu toată responsabilitatea. Cartea poate fi achiziţionată de pe site-ul
www.alergologiepediatrica.ro la preţul de 149 de lei.

 

Etichete: Alergologie pediatrica Stela Gotia alergii boli alergice

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.