Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Apariții editoriale

Conţinut confuz

Viața Medicală
Alexandra NISTOROIU joi, 22 ianuarie 2015
    Dacă revista Viaţă + sănătate ar fi una adresată publicului larg, cu sfaturi generale pentru un stil de viaţă sănătos, să zicem că ar fi peste media publicaţiilor de gen. Până la urmă, aici cele mai multe articole despre sănătate sunt scrise de medici şi traduc informaţii medicale pe înţelesul celor din afara domeniului. Totuşi, revista nu este pentru ei, ci tocmai pentru profesioniştii din sănătate. Medicii, asistenţii medicali, farmaciştii primesc credite EMC dacă îşi fac un abonament anual, deşi probabil cea mai bună modalitate de a folosi acest abonament rămâne plasarea publicaţiei în sala de aşteptare a cabinetului. Ca să le ţină de urât pacienţilor. Nu de alta, dar, citind numărul din luna decembrie 2014, nu obţinem informaţii cu mult mai utile sau interesante ca: bananele sunt sănătoase şi e mai bine să le mâncăm crude decât gătite („Banana – alimentul care hrăneşte şi vindecă“ – dr. George D. Pamplona-Roger) sau un stil de viaţă sănătos te ajută să păstrezi un ten frumos („Cum îmbătrânesc arterele“ – dr. Ionel Bratu). Printre articolele despre sănătate s-au strecurat două pagini dedicate reţetelor pentru feluri de sărbători vegetariene, o rubrică de sfaturi, un eseu infantil despre „noima de a rămâne… căsătorit“, un scurt ghid pentru a deveni o gazdă bună de sărbători (cu „secrete“ despre aranjatul florilor), iar la final o compunere moralistă căreia i-ar sta cel mai bine într-un manual de limba română de clasa a III-a.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.