Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Apariții editoriale

De sezon

Viața Medicală
Alexandra NISTOROIU vineri, 3 iulie 2015
    Semnalăm apariţia numărului din luna iunie al revistei Viaţă şi sănătate. Concentrată cam mult pe subiecte de lifestyle în detrimentul celor ştiinţifice, publicaţia oferă totuşi informaţii interesante pentru cei din afara domeniului medical. Dr. Valentin Nădăşan scrie la rubrica „Mituri din lumea medicală“, unde încearcă să răspundă la întrebarea „Au leucocitele o preferinţă pentru dieta raw?. Autorul articolului de fond este dr. Dan Rusu, care îşi îndreaptă atenţia spre astmul bronşic, descriind triggerii, comorbidităţile, markerii biologici şi cum se face optimizarea tehnicii inhalatorii. Articolul e completat de un alt material semnat de dr. Dan Rusu despre felul în care stilul de viaţă poate influenţa astmul bronşic. La pagina asistentului medical, Sorin Capră semnează un text despre exerciţiile fizice utile pentru abdomen. Cu ce ne hidratăm? ­– se întreabă dr. Bogdan Popa, care propune o interesantă discuţie despre beneficiile şi pericolele pentru sănătate ale băuturilor răcoritoare şi „dietetice“. Dr. Valentin Nădăşan continuă seria „România renunţă la fumat“, cu sfaturi utile pentru fumătorii care doresc să se lase.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.