Newsflash
Apariții editoriale

De sezon

de Alexandra NISTOROIU - iul. 3 2015
De sezon
    Semnalăm apariţia numărului din luna iunie al revistei Viaţă şi sănătate. Concentrată cam mult pe subiecte de lifestyle în detrimentul celor ştiinţifice, publicaţia oferă totuşi informaţii interesante pentru cei din afara domeniului medical. Dr. Valentin Nădăşan scrie la rubrica „Mituri din lumea medicală“, unde încearcă să răspundă la întrebarea „Au leucocitele o preferinţă pentru dieta raw?. Autorul articolului de fond este dr. Dan Rusu, care îşi îndreaptă atenţia spre astmul bronşic, descriind triggerii, comorbidităţile, markerii biologici şi cum se face optimizarea tehnicii inhalatorii. Articolul e completat de un alt material semnat de dr. Dan Rusu despre felul în care stilul de viaţă poate influenţa astmul bronşic. La pagina asistentului medical, Sorin Capră semnează un text despre exerciţiile fizice utile pentru abdomen. Cu ce ne hidratăm? ­– se întreabă dr. Bogdan Popa, care propune o interesantă discuţie despre beneficiile şi pericolele pentru sănătate ale băuturilor răcoritoare şi „dietetice“. Dr. Valentin Nădăşan continuă seria „România renunţă la fumat“, cu sfaturi utile pentru fumătorii care doresc să se lase.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe