Newsflash
Apariții editoriale

Harrison. Boli infecțioase, disponibil pentru precomenzi

de Dorina Novac - sept. 23 2020
Harrison. Boli infecțioase, disponibil pentru precomenzi

Editura ALL publică în limba română o lucrare esențială pentru domeniul bolilor infecțioase, care se adresează studenților și medicilor.

Harrison. Boli infecțioase cuprinde o selecție deosebită de capitole din ediția a 18-a a tratatului Harrison – Principiile Medicinei Interne.

harrison_boli_infectioase-

Acestea sunt capabile să satisfacă necesitățile clinice imediate, prezentând totodată informațiile în contextul mai larg al factorilor epidemiologici, fiziopatologici și genetici de bază.

Autorii capitolelor sunt experți în domeniu, ale căror puncte de vedere reprezintă rodul a decenii întregi de practică medicală și o cunoaștere comprehensivă a literaturii de specialitate.

Cu un format full-color și o formulă grafică specială, acest volum cuprinde ilustrații complexe, cu o execuție impresionantă.

Harrison infectioase-promo ALL

În perioada 15 septembrie -12 octombrie, comandă cartea Harrison. Boli infecțioase și beneficiază de 20% reducere.

Aceasta poate fi comandată în avans la prețul special de 520 de lei, urmând a fi livrată începând cu data de 13 octombrie 2020.

Prețul este valabil exclusiv în timpul campaniei, doar în librăriile online care aparțin Grupului Editorial ALL: www.medlibris.ro și www.all.ro.

În 2017, Grupul Editorial ALL a lansat medlibris.ro, o librărie online specializată în carte medicală. Scopul acesteia este să răspundă nevoilor specialiștilor, dar și publicului larg, de a găsi rapid lucrări de referință în domeniul medical.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe