Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Apariții editoriale

Hipersensibilitatea la insulină

Viața Medicală
Bianca URSU vineri, 1 iunie 2018
    Identificarea factorilor de risc pentru anafilaxia perianestezică reprezintă o etapă importantă și se realizează în cadrul consultației preanestezice. În numărul din martie al revistei Alergologia, dr. Nadia Onitiu-Gherman explică perspectiva alergologului în abordarea clinică a pacientului care prezintă acest risc. Dr. Irena Nedelea și dr. Diana Deleanu semnează un articol în care se referă la tabloul clinic, patogenia sau legătura dintre diagnostic și pacient, privind hipersensibilitatea la preparatele de insulină. Totodată, acestea fac și o scurtă prezentare a densensibilizării la insulină, o potențială strategie terapeutică  pentru pacienții cu hipersensibilitate. 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.