Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Apariții editoriale

Învăţături pentru copii

Viața Medicală
Redacția Viața Medicală vineri, 18 martie 2022

Cartea „Dacă aș fi știut” de farm. Marian Pană, apărută anul acesta la Editura „Letras”, reprezintă o colecţie de sfaturi extrase din experienţa autorului, dar și din materiale pe care acesta le-a parcurs de-a lungul vieţii și care l-au impresionat.

Daca-as-fi-stiut-Marian-Pana

 Pe parcursul cărţii abordează teme pe care le consideră importante pentru „devenirea” unui om, precum: educaţie, sănătate, alimentaţie, tehnologie, educaţie financiară sau antreprenorială. Pe toate, spune el, le-a abordat în discuţiile cu copiii săi: „Am scris această «cărticică» în urma unei discuţii cu copiii mei cei mari, care acum sunt la liceu și la facultate. Mi-am dat seama că ar fi bine să afle de când sunt tineri ceea ce eu am trăit, descoperit, aflat, citit în decursul vieţii”.

Pe lângă aceste teme, Marian Pană vorbește despre familie, dar povestește și despre pasiunile sale. Ideile prezentate sunt sintetizate, astfel încât lectura să fie ușoară și plăcută, spune autorul.

Etichete: Daca as fi stiut Marian Pana

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC