Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Apariții editoriale

Maramureșul medical, la ceas aniversar

Viața Medicală
Cristina GHIOCA vineri, 29 octombrie 2021

Cel mai recent număr al revistei „Maramușesul medical” propune subiecte din domenii variate, de la medicină, la istorie și cultură.

Dorind să marcheze apariţia a 85 de numere, dr. Felix Marian, redactorul șef al revistei Maramureșul medical, și-a dedicat editorialul din cel mai recent număr al publicaţiei unui bilanţ aniversar.

Maramures

Păstrând nota aniversară, dr. Coriolan Pop este autorul unui amplu articol despre excelenţa profesională medicală și farmaceutică.

Hipertensiunea arterială la vârstnici este tratată pe larg de dr. Ioana Mara, în timp ce dr. Marius Dan Pop și as. kinetoterapeut Andrada Pop prezintă o tehnică de masaj desprinsă din medicina tradiţională chineză: tehnica Gua Sha.

Dr. farm. Oana Pop prezintă în detaliu legătura dintre biorezonanţă și produsele naturale care cresc imunitatea împotriva virusurilor patogene.

Citește și: Apariții noi MedicHub

Etichete: maramuresul medical hipertensiune arteriala kinetoterapie tehnica Gua Sha

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC