Newsflash
Apariții editoriale

Maramureșul medical, la ceas aniversar

de Cristina GHIOCA - oct. 29 2021
Maramureșul medical, la ceas aniversar

Cel mai recent număr al revistei „Maramușesul medical” propune subiecte din domenii variate, de la medicină, la istorie și cultură.

Dorind să marcheze apariţia a 85 de numere, dr. Felix Marian, redactorul șef al revistei Maramureșul medical, și-a dedicat editorialul din cel mai recent număr al publicaţiei unui bilanţ aniversar.

Maramures

Păstrând nota aniversară, dr. Coriolan Pop este autorul unui amplu articol despre excelenţa profesională medicală și farmaceutică.

Hipertensiunea arterială la vârstnici este tratată pe larg de dr. Ioana Mara, în timp ce dr. Marius Dan Pop și as. kinetoterapeut Andrada Pop prezintă o tehnică de masaj desprinsă din medicina tradiţională chineză: tehnica Gua Sha.

Dr. farm. Oana Pop prezintă în detaliu legătura dintre biorezonanţă și produsele naturale care cresc imunitatea împotriva virusurilor patogene.

Citește și: Apariții noi MedicHub

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe