Newsflash
Apariții editoriale

Medicamente care dispar de pe piață

de - dec. 28 2015
Medicamente care dispar de pe piață
     În numărul din octombrie al revistei Politici de sănătate putem citi despre problema nou-apărută a medicamentelor care dispar de pe piață odată cu actualizarea prețului. Unele substanțe sunt prezente pe piață în mai multe variante, fiind ușor de înlocuit, dar pentru altele încă se caută soluții.
     Ghidul de tratament al spondilitei anchilozante folosit în prezent în România este la nivelul anului 2008, aflăm dintr-un articol semnat de conf. dr. Andra Bălănescu. Acest lucru înseamnă că, în prezent, pacienții cu boală instalată recent nu sunt tratați, boala devenind ireversibilă. Pacienții cu spondilită anchilozantă ar trebui să beneficieze de terapiile biologice cât mai precoce în evoluția bolii, înainte de instalarea leziunilor.
     În revistă mai putem citi despre indicatorii ce trebuie respectați în îngrijirea vârstnicilor în centrele de specialitate, necesitatea includerii reconstrucției mamare în tratamentul cancerului mamar și aplicațiile tratamentelor estetice în medicină. (O.R.)

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe