Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Apariții editoriale

Noutăţi medicale din Maramureș

Viața Medicală
Cristina GHIOCA vineri, 20 august 2021

Cel mai recent număr al revistei „Maramureșul Medical” aduce în atenția cititorilor subiecte interesante din domenii diverse.

Pacienţii cu cancer din Maramureș au avut acces limitat la chimioterapie în timpul pandemiei de COVID-19. Diagnosticul și tratamentul acestora au fost încadrate în aceeași categorie cu bolile care nu pun în pericol viaţa bolnavilor, arată rezultatele unui studiu publicat în cel mai recent număr al revistei Maramureșul medical, editată de Colegiul Medicilor din
Maramureș.

În aceeași ediţie, dr. Gabriela Hirian prezintă un algoritm de
diagnostic și tratament al posibilelor reacţii alergice severe apărute după vaccinarea anti-COVID. O lectură interesantă o constituie și articolul semnat de dr. Valeriu Lupu, care tratează problema vindecării din perspectivă medicală, dar și spirituală.

Etichete: maramuresul medical Colegiul Medicilor cancer tratament cancer covid 19 reactii vaccin covid

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC