Newsflash
Apariții editoriale

Nu doar pentru anatomopatologi

de Maria Popescu - feb. 4 2022
Nu doar pentru anatomopatologi

Volumul Neuropatologie chirurgicală. Tumorile sistemului nervos și ale structurilor asociate, scris de dr. Dorel Eugen Arsene (Editura All), înfăţișează situaţia la zi din neuropatologia chirurgicală, descriind opţiunile terapeutice moderne, inclusiv tratamentele experimentale.

Neuropatologie

Cuprinde o prezentare concisă a patologiei macro- și microscopice a leziunilor, conformă cu ultimele clasificări ale OMS. Fiecare capitol include și detalii esenţiale, actualizate, de imunohistochimie și biologie moleculară. De asemenea, este cu adevărat remarcabil faptul că lucrarea reflectă integral experienţa personală a autorului, acumulată în zeci de ani de practică exclusivă în acest domeniu. Ilustraţiile, la rândul lor, sunt originale și provin din cazuistica întâlnită de dr. Dorel Eugen Arsene, anatomopatolog.

        Cartea se adresează în primul rând neuropatologilor și, în general, celor responsabili în activitatea curentă de diagnosticul microscopic al pieselor de rezecţie neurochirurgicală. În același timp, datele de biologie tumorală le sunt folositoare și rezidenţilor sau specialiștilor în anatomie patologică, neurologie sau neurochirurgie. Oncologii și neuro-oncologii vor găsi utilă lucrarea datorită breviarului de opţiuni terapeutice de la finele fiecărui capitol.

        Lucrarea poate fi comandată pe site-ul Editurii All.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe