Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Apariții editoriale

Pandemia, sub lupa specialiștilor

Viața Medicală
Cristina GHIOCA vineri, 4 februarie 2022

Cel mai recent număr al revistei Maramureșul Medical, editată de Colegiul Medicilor din Maramureș, propune în deschiderea ediţiei o retrospectivă necesară a pandemiei de COVID-19.

Coperta MM

Scris de dr. Valeriu Lupu, generosul articol oferă o analiză lucidă a celor mai importante momente de anul trecut, asociate infecţiei cu SARS-CoV-2. Materialul este completat de textul dr. Iuliana Petrea, care scrie despre epidemiologia și caracteristicile clinice ale COVID-19.

        Cei interesaţi de domeniul terapiilor naturiste și alternative se pot bucura de trei articole despre: acupunctura pentru sănătatea mintală, tratarea ovarelor polichistice prin acupunctură și utilizarea plantelor medicinale, a biorezonanţei și a terapiei biofeedback pentru tratarea afecţiunilor tractului respirator.

Etichete: maramuresul medical

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.