Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Apariții editoriale

Poftele minții, o carte care ne ajută să înțelegem mai bine dependențele

Viața Medicală
Redacția Viața Medicală miercuri, 26 august 2020, ora 15:06

“Poftele minții”, apărută la editura Curtea Veche, adună cercetările îndelungate ale lui JUDSON BREWER în domeniul formării obiceiurilor și dependențelor.

Fie că este vorba despre dependențe pe care nu le considerăm demne de băgat în seamă, fie că în joc sunt unele grave – precum cea de alcool sau de droguri -, în timp ne erodează buna funcționare a organismului. Ne fac nefericiți, hipersensibili, obosiți și slabi. Adicțiile ne pot distruge sănătatea fizică și mintală.

coperta poftele mintii Poftele minții”, apărută la editura Curtea Veche, adună cercetările îndelungate ale lui JUDSON BREWER în domeniul formării obiceiurilor și dependențelor. Însă autorul nu se rezumă la atât. Merge mai departe, învățându-ne cum să avem un nou stil de viață, corect și echilibrat. Perspectiva științifică din care ne oferă informațiile, precum și stilul direct, convinvător și însoțit de exemple așază acest volum în rândul cărților în stare să schimbe mentalități.

Etichete: poftele minții Curtea Veche

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.