Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Apariții editoriale

Specialiștii ORL, în noile condiţii de consult și tratament

Primul număr din 2022 al revistei ORL.ro se află deja la dispoziţia cititorilor.

coperta ORL 54 (1) 2022

Tema acestei ediţii este „Pandemia COVID-19”, fiind cunoscut faptul că specialitatea ORL este una dintre cele cu risc mai mare de expunere la SARS-CoV-2, motiv pentru care practica ORL a suferit unele modificări.

Pe lângă articolele incluse în secţiunile „Rinologie”, „Laringologie”, „Audiologie” sau „Patologie cervicală”, în acest număr al revistei se regăsesc rezumatele lucrărilor prezentate la Forum ORL.ro, desfășurat în zilele de 4 și 5 martie. În cadrul forumului, ce a avut ca temă, de asemenea, „Pandemia COVID-19”, lectorii invitaţi au prezentat, printre altele, adaptarea specialiștilor ORL la noile condiţii de consult și tratament.

„Telemedicina s-a dezvoltat mult și vom avea oportunitatea să aflăm cum s-a implementat în România, în beneficiul pacienţilor, dar și al medicilor pentru care diminuarea activităţii poate plafona progresul profesional”, spune, în editorial, conf. dr. Mădălina Georgescu, redactor-șef al revistei ORL.ro. Publicaţia este acreditată de Colegiul Medicilor din România cu 10 credite EMC.

Etichete: ORL COVID credite emc ORL

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC