Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Apariții editoriale

Tratamentul în cancer și SIDA

Viața Medicală
Ramona Popescu vineri, 10 ianuarie 2020

Numărul 133 2019 al revistei Galenus prezintă profesioniștilor din domeniul medico-farmaceutic noi articole specializate.

Un loc important îl ocupă materialele care abordează diverse afecțiuni, în care sunt detaliate atât cauzele, predispoziția, simptomatologia, cât și complicațiile, prevenirea și opțiunile de tratament.

Printre temele abordate se numără: hipertensiunea arterială în timpul sarcinii, tendonita patelară, anorexia nervoasă, managementul și tratamentul sindromului vertiginos, pareza facială periferică idiopatică în sarcină și tratamentul în tireotoxicoză. Totodată, veți găsi materiale dedicate bolii Parkinson, abordării terapeutice a talasemiilor și managementului epistaxisului.

Din același număr aflăm despre un nou tratament împotriva cancerului și sindromului imunodeficienței umane dobândite, despre efectele pozitive în anumite circumstanțe patologice ale cromului și despre implicațiile fiziopatologice ale hidrogenului sulfurat.

Galenus coperta

Etichete: revista Galenus HTA in sarcina boala parkison talasemii HIV imunodeficienta

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.