Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Apariții editoriale

UNIVERSITATEA DE MEDICINĂ ŞI FARMACIE „IULIU HAŢIEGANU“ CLUJ-NAPOCA OFERTA DE CURSURI POSTUNIVERSITARE – ANUL UNIVERSITAR 2010–2011

Informaţii generale

Condiţii de înscriere la cursurile de perfectionare:
1. Se pot înscrie numai absolvenţi ai unei forme de învăţământ superior;
2. La cursurile de pregătire în vederea obţinerii de atestate (studii complementare) se pot înscrie doar medici specialişti din domeniul corespunzător;
3. Achitarea integrală, anticipată a contravalorii cursului la casieria UMF „Iuliu Haţieganu“ din str. Victor Babeş nr. 8. Plata se poate face şi prin virament bancar în beneficiul UMF „Iuliu Haţieganu“ Cluj-Napoca, cod fiscal: 4288047, număr de cont RO87TREZ216504601X007220 deschis la Trezoreria Cluj-Napoca, cu specificarea pe ordinul de plată a numelui cursantului, titlului cursului şi a numărului de ordine corespunzător cursului solicitat, conform datelor din oferta de cursuri;
4. Cursanţii au obligaţia de a-şi asigura la locul de muncă continuitatea activităţii pe perioada cursului; (...)

5. Documente necesare la înscriere:
    - cerere şi fişă de înscriere tipizată (se primeşte de la UMF la înscriere);
    - chitanţă sau copie a ordinului de plată cu care s-a achitat cursul.
    Documentaţia de mai sus se depune la Prorectoratul de Studii Postuniversitare şi Rezidenţiat, Biroul Informaţii ale UMF sau la catedra unde se desfăşoară cursul până inclusiv în ziua începerii cursului, acolo unde nu se precizează altă dată.
    Cursurile postuniversitare de perfecţionare continuă ale UMF „Iuliu Haţieganu“ sunt creditate cu ore de EMC de către Colegiul Medicilor din România, Colegiul Medicilor Dentişti din România, Colegiul Farmaciştilor din România, OBBCSSR.
    Pentru cursanţii din afara localităţii, universitatea dispune de cazare, însă în număr limitat de locuri; informaţii suplimentare se pot solicita la Serviciul social al UMF, iar masa poate fi servită, contra cost, la restaurantul studenţesc din strada V. Babeş nr. 13.
    Informaţii suplimentare se pot solicita la secretariatul Prorectoratului de Studii Postuniversitare şi Rezidenţiat, tel: 0264.59.72.56 (int.2112, 2237), 0264.40.68.37; Fax: 0264.59.42.89, str. Victor Babeş, nr. 8, etaj V. Oferta de cursuri postuniversitare se poate vizualiza şi pe pagina webb a universităţii: www.umfcluj.ro
    Înscrierile se fac începând cu data de 1 octombrie 2010.

PRORECTORATUL DE STUDII POSTUNIVERSITARE ŞI REZIDENŢIAT

SPECIALITĂŢI MEDICALE
IGIENĂ
IMUNOLOGIE
ISTORIA MEDICINII
MEDICALĂ I
MEDICALĂ II
MEDICALĂ III
MEDICALĂ IV
MEDICALĂ V
MEDICINĂ DE FAMILIE
MEDICINĂ DE URGENŢĂ
MEDICINĂ LEGALĂ
MICROBIOLOGIE
NEFROLOGIE
Mai multe detalii în ziarul nostru, Viaţa medicală.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC