Newsflash
Apariții editoriale

Ziua cârtiţei

de Alexandra NISTOROIU - apr. 9 2015
Ziua cârtiţei
    E colorată şi lucioasă revista Dentalife, a Asociaţiei Medicilor Stomatologi cu Practica Privată din România. Atât de colorată şi lucioasă încât, după 50 de pagini vizual atractive (dacă eşti de profesie stomatolog sau ai o toleranţă crescută la pozele cu dinţi şi gingii bolnave), s-ar putea să treci cu vederea ultima pagină redacţională, cea în care sunt notate criteriile de publicare în revistă. Dacă eşti puţin mai scrupulos şi vrei să citeşti din scoarţă în scoarţă revista, s-ar putea să-ţi dea senzaţia că (re)trăieşti Ziua Cârtiţei, pentru că vei găsi din nou fraza, repetată de mai multe numere încoace: „Începând cu acest număr „Viaţa stomatologică“ este Dentalife. Revista AMSPPR având  o tradiţie a unei apariţii regulate de peste 18 ani, îmbracă haine noi începând cu anul 2013.“ Din care număr vă întrebaţi? Nu vrem să presupunem, dar bănuim că întotdeauna „acesta“. Mie mi-a amintit de gluma cu frizeria care anunţa pe un panou: „Mâine tundem gratis“. Întotdeauna mâine. Dar să lăsăm scăpările la o parte. Din cuprinsul revistei am remarcat articolul publicat de Louise Francis (Facultatea de Ortodonţie din Marsilia), despre avantajele şi dezavantajele tehnicii de despicare a crestei comparativ cu tehnica grefei osoase, precum şi două articole privind tehnologia cad/cam, care reduce mult timpul necesar realizării unei lucrări dentare şi oferă un control mai bun şi mai exact în crearea restaurărilor.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe