Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  EDUCAȚIE  »  Ars Medici

Conferinţa Internaţională 2009 a Asociaţiei Alzheimer

Viața Medicală
Dr. Virgil ENĂTESCU vineri, 31 iulie 2009

Conferinţa Internaţională a Asociaţiei Alzheimer s-a desfăşurat anul acesta la Viena. Au participat peste 2.000 de neurologi, psihiatri, geriatri, cercetători în patologie celulară, specialişti în imagistică medicală, sociologi etc. (...)

    Conferinţa Internaţională a Asociaţiei Alzheimer s-a desfăşurat anul acesta la Viena. Au participat peste 2.000 de neurologi, psihiatri, geriatri, cercetători în patologie celulară, specialişti în imagistică medicală, sociologi etc. Aria subiectelor abordate a fost foarte largă, pornind de la aspectele de genetică moleculară, patologie celulară şi moleculară până la elemente moderne de diagnostic, diagnostic precoce în special ajutat de imagistică sau probe de laborator, precum şi aspecte de recuperare, mai bine-zis de întârziere în evoluţie a acestei maladii terifiante. (...)

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.