Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  EDUCAȚIE  »  Ars Medici

Disparitie regretabilă

   Redacţia ziarului „Viaţa medicală“ îşi exprimă regretul faţă de dispariţia de pe această lume a prof. dr. doc. Ion Gherman şi transmite condoleanţe familiei îndoliate.
   Autoritate medicală în parazitologia clinică, profesorul Gherman (n. 19 ian.1920) a condus departamentul de profil din cadrul Centrului de Gastroenterologie al Spitalului Clinic Fundeni (1960–1990). Deceniul care a urmat l-a găsit profesor şi şef de catedră (Parazitologie) la Universitatea din Kinshasa (Zair) şi la Universitatea Ecologică din Bucureşti. A publicat şi comunicat peste 350 de lucrări ştiinţifice şi este autorul a 30 de monografii de specialitate.
   A fost membru al Societăţii Medicilor Scriitori şi Publicişti din România, cu o bogată activitate editorială, mai ales în direcţia stabilirii adevărului istoric privind soarta românilor din Bucovina, Basarabia şi Ţinutul Herţa, al cărui fiu a fost.
   Dumnezeu să-l odihnească în pace.

 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC