Newsflash
Ars Medici

Infecția neonatală cu SARS-CoV-2. Informare pentru neonatologi

de Dr. Laura Davidescu - mar. 18 2020
Infecția neonatală cu SARS-CoV-2. Informare pentru neonatologi

Prof. dr. Simona Vlădăreanu, președintele Comisiei de Neonatologie din Ministerul Sănătății, roagă medicii neonatologi din întreaga țară să se informeze privind procedurile recomandate în cazul COVID-19 la nou-născuți.

Întrucât este de așteptat să apară cazuri de infectare cu noul coronavirus și la nou-născuți, specialiștii din Comisia de Neonatologie a Ministerului Sănătății, coordonați de prof. dr. Simona Vlădăreanu, președintele comisiei și șef al Clinicii de Neonatologie de la Spitalul Universitar de Urgență "Elias", au elaborat o informare amănunțită pentru a veni în ajutorul medicilor neonatologi din întreaga țară.

În documentul pe care îl puteți consulta aici, medicii neonatologi găsesc toate informațiile oficiale de care au nevoie pentru a-și trata micii pacienți.


Notă autor:

Foto: Shutterstock

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe