Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  EDUCAȚIE  »  Ars Medici

NOUA TINEREŢE A SPITALULUI „GEROTA“

Viața Medicală
Dr. Dana-Mirela LENGYEL vineri, 13 noiembrie 2009

Spitalul de Urgenţă al MAI „Prof. dr. Dimitrie Gerota“ a inaugurat o clădire consolidată şi modernizată, conform noilor standarde europene. Acest spital şi-a dezvoltat activitatea pe locul vechiului Sanatoriu Gerota, a cărui piatră de fundaţie fusese pusă de însuşi marele profesor, la 24 iunie 1907. (...)

Iar actul comemorativ care consfinţeşte acest fapt a fost descoperit chiar în subsolul clădirii în cauză, odată cu demararea lucrărilor de construcţie din anul 1969. Pentru că respectivul pavilion, construit în perioada 1969–1971, a fost afectat de cutremurul din martie 1977, precum şi de mişcările seismice ulterioare, în anul 2005, el a devenit obiectiv-pilot în cadrul „Proiectului de diminuare a riscurilor în cazul producerii calamităţilor naturale şi pregătirea pentru situaţii de urgenţă – Componenta B: Reducerea riscului seismic“, finanţat de Guvernul României, cu sprijinul Băncii Mondiale. (...)
Articolul integral îl puteţi citi în ziarul nostru, Viaţa medicală.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.