Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  EDUCAȚIE  »  Ars Medici

Pro memoria

Viața Medicală
Dr. M. M. vineri, 9 iulie 2010

   Emit două afirmaţii lipsite de originalitate, paradoxal banale tocmai prin notorietatea lor: judeţul Gorj este un teritoriu dintre cele mai hărăzite de Dumnezeu cu frumuseţi naturale, cu tradiţii etnoculturale, iar dintre oamenii drepţi, chipeşi şi harnici ai locului, mulţi – foarte mulţi – au înnobilat cu numele lor ştiinţa şi cultura României. Iar dintre aceştia, medici cu drept de a fi înscrişi în paginile Istoriei medicinii naţionale. Ceea ce explică întreprinderea justificată dar deloc uşoară a dnilor prof. Vasile Bobocescu, prof. dr. Emanoil Ceauşu, şef de lucrări col.(r) dr. Constantin Bălăeţ, dr. Grigore Gr. Lupescu, colaborator, dna dr. Corina Bobocescu, la redactarea cărţii: PERSONALITĂŢI GORJENE ÎN MEDICINĂ DE-A LUNGUL ISTORIEI – vol. I: Înaintaşii – precursorii (Editura Etna, Bucureşti, 2010). (...)
Articolul integral îl puteţi citi în ziarul nostru, Viaţa medicală.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.