Newsflash
CAMPANII

#DinRecunostinta pentru personalul medical

de Redacția Viața Medicală - apr. 1 2020
#DinRecunostinta pentru personalul medical

Viața Medicală este alături de întregul personal medical din România în această perioadă și dorește să le transmită medicilor, asistenților și infirmierilor un mesaj de recunoștință față de dedicarea cu care își tratează toți pacienții.

Indiferent că vorbim de personalul medical din prima linie sau de cei din cabinetele de medicină de familie, de farmaciști, medici civili sau militari, de rezidenți sau de studenții care fac voluntariat, ei sunt eroii noștri de azi. Prin campania #DinRecunostinta, vrem să le mulțumim pentru că-și exercită profesia cu conștiință și demnitate.

Oricine dorește să se alăture demersului nostru este invitat să posteze, pe contul său de Facebook sau de Instagram, un scurt mesaj video sau o fotografie prin care le mulțumește medicilor, adăugând postării hashtagul #DinRecunostinta.

Viața Medicală va face tot posibilul ca mesajele voastre să ajungă la medici și asistenți, asigurându-i astfel că nu sunt singuri în bătălia cu noul coronavirus, că suntem cu toții alături de ei și le mulțumim.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe