Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

A şasea stea

Viața Medicală
Mirela DUMITREAN vineri, 15 iulie 2011

   Joi, 7 iulie a.c., a fost dezvelită a şasea „stea“ pe Aleea Celebrităţilor din Piaţa Timpului din Bucureşti. Unul dintre cei mai apreciaţi regizori de teatru români, Alexandru Tocilescu, a fost sărbătorit pentru întreaga sa carieră. De-a lungul timpului a fost premiat de către UNITER pentru cel mai bun spectacol „O scrisoare pierdută“ (1999), pentru întreaga sa activitate (2002), pentru „cea mai bună regie“ cu piesa „O zi din viaţa lui Nicolae Ceauşescu“ (2006) în cadrul Festivalului Comediei Româneşti. A pus în scenă cu succes şi: „Casa Zoicăi“, „Sfârşit de partidă“, „Elizabeta Bam“, „Eduard al III-lea“ etc. (...)

   Joi, 7 iulie a.c., a fost dezvelită a şasea „stea“ pe Aleea Celebrităţilor din Piaţa Timpului din Bucureşti. Unul dintre cei mai apreciaţi regizori de teatru români, Alexandru Tocilescu, a fost sărbătorit pentru întreaga sa carieră. De-a lungul timpului a fost premiat de către UNITER pentru cel mai bun spectacol „O scrisoare pierdută“ (1999), pentru întreaga sa activitate (2002), pentru „cea mai bună regie“ cu piesa „O zi din viaţa lui Nicolae Ceauşescu“ (2006) în cadrul Festivalului Comediei Româneşti. A pus în scenă cu succes şi: „Casa Zoicăi“, „Sfârşit de partidă“, „Elizabeta Bam“, „Eduard al III-lea“ etc.
   „Se spune că atunci când joacă, actorii trebuie să aibă încredere în regizor şi să se dăruiască personajelor trup şi suflet. Aşa am făcut noi, toţi actorii, ori de câte ori am lucrat cu Alexandru Tocilescu“, a spus dl George Ivaşcu, directorul Teatrului „Metropolis“.
   Iniţiat şi organizat de Teatrul „Metropolis“ şi centrul comercial „Cocor“, proiectul Walk of Fame găzduieşte stelele celor mai cunoscuţi artişti români, ca semn de preţuire a valorilor noastre culturale. Până acum au primit stele pe caldarâm: Florin Piersic, Victor Rebengiuc, Radu Beligan, Amza Pellea şi Maia Morgenstern.
 
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.