Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

Actori de nota zece

Viața Medicală
Paula ROMANESCU joi, 10 noiembrie 2011
   Greu se deprinde meşteşugul vieţii! Şi, când crezi că, în fine, i-ai înţeles întregul rost, ţi se şi spune că… jocul s-a sfârşit. Oricum, rămâne arta de-a o zice, tot învelişul care din vorbe se-mpleteşte spre-a-nchide-n şi mari neînţelesuri miezul amar din verbul a nu fi. A nu fi fericit!
   Teatrul Bulandra din Capitală a deschis stagiunea de toamna asta (de nouă roadă dulce) cu-o dragoste amară care nu-i decât viaţa de cuplu exilat într-un deşert de cruntă neiubire. Cam astfel aş defini piesa „Meşteşugul vieţii“ deHanoch Lavin, în regia lui Felix Alexa, cu, în rolul ei – Dana Dogaru, în al lui – Răzvan Vasilescu şi, în al rătăcitului prin viaţă, cel singur – Dan Aştilean; scenografiaNina Frumuşilă, muzica (?!) Ada Milea. (...)
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.