Newsflash
Cultură

Actrița Maia Morgenstern publică un mesaj prin care le mulțumește medicilor

de Florentina Ionescu - oct. 20 2021
Actrița Maia Morgenstern publică un mesaj prin care le mulțumește medicilor

Îndrăgita actriță de la Teatrul Național „Ion Luca Caragiale” din București și Teatrul Evreiesc de Stat a publicat un mesaj prin care își arată recunoștința față de medicii care luptă cu pandemia.

În postarea sa de pe o rețea socială, actrița Maia Morgenstern amintește că în contextul epidemiologic actual noi, românii, suntem „Fragili. Vulnerabili. Înspăimântați. Traversați de toate spaimele pământului”. Chiar și așa, spune ea, ne vom vindeca. 

foto teatrul evreiesc de stat maia morgenstern
Foto: https://www.facebook.com/teatrulevreiesc/

„Ne vindecăm. Ne agațăm de speranța de mai bine. Privim țintă în ochii viitorului de peste cinci minute, cinci zile...mâine. Îl părăsim pe ieri, un ieri sufocat de boală și de neputință. Am respirat greu, acum e mai bine. Ne vindecăm - încet și sigur”.

Un alt punct-cheie al mesajului actriței este legat de faptul că mulțumește tuturor medicilor aflați în prima linie de luptă împotriva pandemiei de COVID-19.

„Suntem recunoscători: am fost bolnavi și suferinzi, și îngrijorați, și neputincioși, și febrili, și temători, și...rău. Acum suntem spre bine. Ne facem bine. Ne recuperăm. Ne regăsim. (...) Vă mulțumim, domnilor doctori, vă mulțumim. Adâncă reverență. Ne-ați redat: nouă înșine, lumii. Zâmbetul zâmbetului. Lacrima plânsului. O șoaptă și o piruetă. Suntem aici. Ne facem bine. Ne însănătoșim. E vreme frumoasă. Se cuvine să mulțumesc. Recunoștință. Domnilor doctori #Viorel Diaconu. Vasile Ciubotaru. Anca Ciubotaru. Pentru tot. Mulțumim întregului personal medical”, a scris Maia Morgenstern pe pagina sa oficială.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe