Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

Adulter fără limite. Până la ratare

Viața Medicală
Ilinca BELCIU vineri, 17 decembrie 2010

   Ultimul film în care ne-a încântat prezenţa şi jocul lui Kristin Scott Thomas a fost Il y a longtemps que je t’aime, o adevărată bijuterie încărcată de sensibilitate şi dramatism, povestea unei mame care încearcă să îşi revină la normal după teribila şi necesara moarte a unicului copil. Rolul în sine i-a permis lui Scott o adevărată desfăşurare de forţe actoriceşti, prin delicateţea şi sensibilitatea interpretării. Dar cum nu toate rolurile sunt la fel de ofertante, nu putem decât să remarcăm tentative, încercări, fel şi fel de variaţiuni pe aceeaşi temă. În Partir – Ruptura al Catherinei Corsini, o interpretează pe Suzanne, o femeie căsătorită, cu o familie reuşită, un soţ (medic de succes) în permanenţă ocupat şi doi copii. (...)

În urmă cu mulţi ani, decisese să se dedice familiei, creşterii copiilor, drept urmare a renunţat la profesia de fizioterapeut spre a avea mult mai mult timp pentru viaţa personală. Însă chiar şi atunci când ajunge să aibă tot ce îşi doreşte, viaţa Suzannei pare să nu aibă suficientă sare şi piper. Mariajul a devenit o formalitate rutinantă, orice urmă de sentiment profund pare să se fi stins de-a lungul anilor, drept urmare, Suzanne revine în muncă, începând prin a-şi construi un cabinet în curtea din spate a casei. Iar povestea de abia acum începe, cu toate întorsăturile de situaţii, nervii şi certurile domestice de rigoare. Desigur că în viaţa de cuplu există un moment când ceva trebuie sau se întâmplă să nu mai funcţioneze normal. Fie ea rutina, fie formalitatea, fie obişnuinţa, toate sunt sub acelaşi acoperiş atunci când începe un nou capitol. (...)
Mai multe detalii în ziarul nostru, Viaţa medicală.
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.