Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

Aspecte ale relaţiei medic-pacient

Viața Medicală
Dan LĂZĂRESCU luni, 14 noiembrie 2011

   „Sunt student în anul doi al Şcolii de Medicină «Sackler» de pe lângă Universitatea din Tel Aviv. Aş vrea să împărtăşesc din experienţa avută cu un pacient pe care l-am întâlnit cu regularitate în primul meu an de studii. Este vorba de Abe, pe care l-am cunoscut în cadrul cursului intitulat «Medicina în context social». În cadrul cursului, fiecărui student i se repartiza un pacient, cu care se întâlnea de două ori pe lună timp de şapte luni“. Aşa începe Omer Rosenblum articolul „Dorinţa ascunsă“,cu care BULETINUL ASOCIAŢIEI BALINT îşi deschide nr. 51/septembrie 2011. (…)

 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.