Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

Ce documentare pe teme medicale puteți vedea pe Netflix în zilele libere

Viața Medicală
Florentina Ionescu miercuri, 14 decembrie 2022, ora 14:16

Dacă sunteți fan al filmelor documentare, pe Netflix puteți vedea în perioada sărbătorilor de iarnă mai multe documentare pe teme medicale.

Rănile industriei medicale - Acest film revelator despre industria dispozitivelor medicale, în plină dezvoltare, ne arată cum graba de a inova poate duce la consecințe devastatoare pentru pacienți, se arată pe site-ul www.netflix.com

documentare teme medicale Netflix

Chirurgi vizionari - Sunt filosofi, povestitori și pionieri în domeniile lor. Patru chirurgi reflectează asupra vieților și profesiilor lor, în acest serial documentar motivațional.

Extremis - Medici, pacienți și familii se confruntă cu decizii agonizante la terapie intensivă, în chestiuni de viață și de moarte.

Diagnosis – Doctorița Lisa Sanders caută informații despre diagnosticele pentru condiții medicale rare și misterioase, într-un film documentar bazat pe rubrica ei de opinie din New York Times Magazine. 

doctor-familie-stetoscop

Take Your Pills este un documentar american din 2018, regizat de Alison Klayman. Documentarul explorează aspectele pozitive și negative ale administrarii de medicamente psihostimulante, cum ar fi Adderall - principalul obiectiv al documentarului.

What the Health –  critică impactul asupra sănătății al consumului de carne, pește, ouă și produse lactate și pune sub semnul întrebării practicile organizațiilor de sănătate și farmaceutice de top.

Ultima sută de metri - În fața unui final inevitabil, pacienții în fază terminală cunosc medici extraordinari care încearcă să ne schimbe percepția asupra vieții și morții.

My Beautiful Broken Brain – Cineasta Lotje Sodderland își documentează procesul de recuperare după un AVC hemoragic pe care l-a suferit la 34 de ani și viața nouă pe care și-o clădește după aceea.

Magic Medicine – Pot oare ciupercile psihedelice să vindece depresia? Acest documentar urmărește primul studiu clinic realizat pentru a explora utilizarea Psilocibinei ca tratament pentru depresia clinică.

Important!

Netflix își actualizează cu regularitate catalogul, așa că este posibil ca unele documentare de pe această listă să nu fie disponibile în viitor sau în momentul de față.

Etichete: Netflix documentare documentar serial film documentar filme documentare

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.