Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

Cenaclul Tinerilor Medici Scriitori

Viața Medicală
Dr. Mircea CIUHUŢA vineri, 23 aprilie 2010

Membrii Cenaclului Tinerilor Medici Scriitori, condus de medicul şi scriitorul C. D. Zeletin, s-au întâlnit la 8 aprilie la cafeneaua „La Scena“. Au continuat prezentările noilor creaţii literare, Smaranda Gliga citind proza scurtă „Fantomele iubirilor necunoscute“, o interesantă biografie imaginară. Iulia Moldoveanu a prezentat lucrarea „Oraşul“, de asemenea în proză, o incursiune într-un univers labirintic cu legi şi manifestări de multe ori aparent ilogice. „Iubiri imposibile: Testament“ este o piesă de teatru a lui Radu Popescu în care cele două personaje feminine interacţionează într-un mod straniu de atracţie şi respingere, dezvăluind la fiecare ciocnire o părticică din personalitatea şi amintirile fiecăreia.

 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.