Newsflash
Cultură

Cinci idei de cadouri last-minute

de Horia Ghibuțiu - dec. 18 2020
Cinci idei de cadouri last-minute

Sunteţi de gardă și v-aţi dat seama că v-a mai rămas foarte puţin timp ca să vă decideţi ce să le luaţi celor dragi? Iată câteva propuneri din librăriile online, pe ultima sută de metri înaintea Sărbătorilor.

Pachet Cadou Hommage

01_cadou hommage

        Opţiune rafinată, destinată pentru masa de Crăciun, pachetul conţine o sticlă de vin roșu, cafea chiliană, terină de raţă franţuzească, ciocolată fină și praline asortate, o decoraţiune de Crăciun și o cutie-servietă. (dol.ro, 99 de lei)

Cutie pentru ceai Rainforest

02_cutie pentru ceai

        Cutia din inox, cu închidere etanșă,  este ideală pentru depozitarea în condiţii optime a ceaiului și o opţiune de cadou care nu poate da greș. E genul de obiect pe care îl privești cu simpatie, cu nostalgie, dacă ai avut posibilitatea de a merge în locuri exotice, sau cu emoţie, la gândul că vei putea călători din nou în siguranţă. (carturesti.ro, 37 de lei)

„Cazul doctorului Kukoţki”

03_cazul-doctorului-kukotki1

        Cartea semnată de Ludmila Uliţkaia este un cadou potrivit pentru colegii și prietenii din branșa medicală. Uliţkaia e o scriitoare la modă, iar acest volum a luat Premiul Booker din Rusia. Urmărește saga unei familii de doctori, într-o fascinantă poveste despre medicină, dar și despre misticism. (humanitas.ro, 47 de lei)

Joc Activity Original

05_activity

        Pentru că board game-urile sunt cele mai apreciate în ceasurile lungi de iarnă petrecute în familie, iată un joc creativ și de comunicare. El reprezintă o combinaţie de elemente, de la mimă și descriere verbală la desen. Aceste elemente trebuie folosite pentru a ajuta partenerii de joc să ghicească anumite cuvinte și expresii. E nevoie de joc actoricesc, de fantezie, de îndemânare, dar, mai ales, de entuziasm. (carturesti.ro, 118,99 lei)

Audiobook „Arcașul fără arc”

06_Arcasul-fara-arc-audiobook

        E un cadou pentru ceilalţi, dar care vă poate bucura și pe dumneavoastră: Arcașul fără arc - Poveşti, pilde și vorbe de duh din China, Japonia și Coreea alese, traduse și prefaţate de Ștefan Liiceanu, în lectura lui Gabriel Liiceanu. O companie extrem de plăcută și instructivă, pe gustul oricui. (humanitas.ro, 19 lei)

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe