Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

Clinică şi terapie în neurologia pediatrică

Viața Medicală
Dr. Al. TRIFAN marţi, 14 februarie 2012
   Numărul4/2011 al REVISTEI DE NEUROLOGIE ŞI PSIHIATRIE A COPILULUI ŞI ADOLESCENTULUI DIN ROMÅNIA cuprinde informaţii importante legate de practica acestei specialităţi. Astfel, în articolul Abordări terapeutice în dezvoltare pentru distrofia musculară, Ingrid Verhaart şi Annemieke Aartsma-Rus, de la Departamentul de Genetică umană, Centrul Medical al Universităţii Leiden, Olanda, arată că distrofia musculară Duchenne este o boală musculară progresivă severă provocată de mutaţii ale genei DMD, care codifică distrofina. Aceasta conferă stabilitate fibrelor musculare în timpul exerciţiului şi absenţa ei duce la pierderea progresivă a ţesutului muscular şi a funcţiei musculare.  (...)

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.