Newsflash
Cultură

Club de carte în mediul online, organizat de o editură

de Florentina Ionescu - nov. 18 2021
Club de carte în mediul online, organizat de o editură

Jurnalistul cultural Marius Constantinescu este amfitrionul întâlnirilor cu cititorii, în mediul online, în cadrul proiectului „Clubul de carte Litera”.

Ajuns în al șaptelea an de existență, Clubul de carte Litera primește o nouă identitate vizuală și un nou prieten care să-i călăuzească lecturile. 

Jurnalistul cultural Marius Constantinescu se alătură comunității Clubului de carte al editurii și va modera întâlnirea online cu cititorii, lună de lună, pentru a vorbi despre cele mai noi și mai așteptate apariții editoriale, potrivit unui comunicat de presă transmis redacției. 

club de carte online zoom editura litera
Fotografie creată de Vlada Karpovich, de la Pexels

„Clubul de lectură este o nouă ocazie, pentru mine, de a împărtăși cu pasionații de literatură impresii, interogații și, cel mai adesea, minunări vizavi de câteva dintre marile cărți ale perioadei contemporane. O care trăiește în noi, fără îndoială, dar intensitatea vieții ei se multiplică prin dialog, prin dezbatere, prin întretăierea de idei. Cred în puterea de metamorfoză sufletească pe care o are o carte, după cum cred în plăcerea pură și gratificantă a discuțiilor despre cărți: pasionante, susținute, argumentate. Sincer? Abia aștept!”, a declarat Marius Constantinescu (jurnalist, scriitor, prezentator şi realizator radio-TV).

Carte nominalizată la Man Booker Prize

Ediția cu numărul 84 a Clubului - și prima ediție moderată de Marius Constantinescu - va avea loc pe 24 noiembrie, când se va dezbate romanul O viață măruntă, de Hanya Yanagihara.

O carte uimitoare, provocatoare și profund emoționantă, ce a fost nominalizată la National Book Award și la Man Booker Prize și s-a aflat pe listele celor mai bune cărți ale anului, întocmite de publicații prestigioase precum The New York Times, The Guardian, The Wall Street Journal, Huffington Post și The Times”, spun reprezentanții editurii.

club de carte litera

Participarea la Clubul de carte Litera va fi asigurată în limita a 30 de locuri, pe baza unui formular de înscriere care va fi anunțat pe paginile de social media ale editurii. Mai multe detalii pe pagina dedicată evenimentului.


Notă autor:

Fotografie creată de Vlada Karpovich, de la Pexels

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe