Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

Comorile de lângă noi

Viața Medicală
Remus ANGHEL miercuri, 3 aprilie 2013

   De-a lungul timpului, nenumărate comori au fost descoperite şi apoi consumate, epuizate, iar altele zac ascunse atrăgându-şi încă şi acum căutătorii. Există însă un gen de comori aflate la îndemână şi care nu se epuizează niciodată. Cu investiţii minime, oamenii le pot exploata în folos propriu, cu beneficii fără egal. Sunt resursele naturale de sănătate valorificate pe actualele teritorii româneşti încă din zorii istoriei. Acestui domeniu de activitate umană i-a fost dedicat recent un impresionant tratat de specialitate, cu caracter enciclopedic, într-o condiţie grafică de excepţie, intitulat SPA tourism în România balneo-turistică, în formulă bilingvă, română şi engleză. Şi-au adus contribuţia, în calitate de autori, doi autori cu experienţă vastă în domeniu: prof. dr. Nicolae Teleki, membru al Academiei de Ştiinţe Medicale, expert OMS în domeniu, mentorul Şcolii medicale moderne româneşti de recuperare, medi­cină fizică şi balneologie, şi dr. Laviniu Munteanu, preşedinte şi reprezentant pentru România al Organizaţiei Mondiale de Termalism şi al Societăţii Internaţionale de Tehnică Balneară. (…)

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.