Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

Concurs de muzică clasică pentru tinerii artiști din lumea întreagă

Viața Medicală
Cristina GHIOCA vineri, 7 mai 2021

Peste o sută de tineri din 27 de ţări s-au înscris la prima ediţie a competiţiei „Youth of Music” organizată de Muzeul Municipiului București (MMB) și Asociaţia MuseArt.

Participanţii au vârste cuprinse între 9 și 30 de ani, iar concursul este împărţit pe trei categorii de vârstă. Competiţia este destinată muzicii clasice, România fiind reprezentată, printre alţii, de tineri de la Universitatea Naţională de Muzică București, Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, Universitatea Naţională de Arte „George Enescu” din Iași.

        Câștigătorii vor fi anunţaţi în 10 mai. Recitalurile de gală ale acestora vor fi înregistrate și difuzate online în luna iunie, pe canalul de YouTube și pe paginile de Facebook ale MMB și ale Asociaţiei MuseArt.

Etichete: Youth of Music

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.