Newsflash
Cultură

Concurs de muzică clasică pentru tinerii artiști din lumea întreagă

de Cristina GHIOCA - mai 7 2021
Concurs de muzică clasică pentru tinerii artiști din lumea întreagă

Peste o sută de tineri din 27 de ţări s-au înscris la prima ediţie a competiţiei „Youth of Music” organizată de Muzeul Municipiului București (MMB) și Asociaţia MuseArt.

Participanţii au vârste cuprinse între 9 și 30 de ani, iar concursul este împărţit pe trei categorii de vârstă. Competiţia este destinată muzicii clasice, România fiind reprezentată, printre alţii, de tineri de la Universitatea Naţională de Muzică București, Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, Universitatea Naţională de Arte „George Enescu” din Iași.

        Câștigătorii vor fi anunţaţi în 10 mai. Recitalurile de gală ale acestora vor fi înregistrate și difuzate online în luna iunie, pe canalul de YouTube și pe paginile de Facebook ale MMB și ale Asociaţiei MuseArt.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe