Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

Consumatorii de presă își aleg favoriţii

Viața Medicală
Cristina GHIOCA vineri, 16 aprilie 2021

Articole apărute în publicaţii cunoscute din România se întrec pentru a obţine titlul de cel mai bun material jurnalistic din presa anului 2020.

FFFF-0321-Superscrieri-10-Nominalizati-FB-Post_800x800px-1 Premiile Superscrieri, ajunse la cea de-a zecea ediţie, își vor desemna câștigătorii în data de 19 aprilie, în cadrul unui eveniment difuzat pe Facebook. Articolele înscrise în competiţie au fost analizate de un juriu format din 17 membri.

În urma evaluării a rezultat o listă cu 39 de materiale care au putut fi votate de publicul larg până în data de 12 aprilie. Acestea au fost împărţite pe mai multe categorii: Opinie, Portret, Reportaj, Investigaţie, Tv&Video jurnalism și Fotojurnalism.

Pe lista finaliștilor se află reprezentanţi ai unor publicaţii cunoscute și îndrăgite de public, printre care Recorder, Decât o Revistă, VICE, PressOne sau Libertatea.

Subiectul pandemiei se regăsește în multe dintre articolele finaliste. Altele tratează subiecte precumpopularitatea înregistrată de AUR la alegerile parlamentare, cazul arbitrului acuzat de rasism, fenomenul dependenţei de jocurile de noroc sau povestea unei lucrătoare sexuale.

Președintele juriului a fost Paul Radu, iar printre membrii acestuia s-au numărat: Cătălin Striblea, Emilia Șercan, Florin Negruţiu, Robert Schwartz sau Vlad Stoicescu. Superscrieri este o iniţiativă independentă a Fundaţiei Friends For Friends (FFFF.ro), realizată împreună cu oameni și companii care vor să susţină responsabilitatea în documentarea și transmiterea realităţii.

Etichete: Premiile Superscrieri Recorder DOR VICE PressOne Libertatea pandemie covid AUR Cătălin Striblea Emilia Șercan Florin Negruţiu Robert Schwartz

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.