Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

Corelaţii clinice şi fiziopatologice ale ECG

Doctorul în medicină Beatrice Mahler, specialist pneumolog la Institutul de Pneumologie „Marius Nasta“ şi asistent universitar la Catedra de Fiziopatologie şi Imunologie a UMF „Carol Davilla“ (la care se pot adăuga şi competenţe în explorări funcţionale respiratorii şi bronhologie) iese „la rampă“ cu o lucrare care se dovedeşte, după cum chiar autoarea declară, a fi un ghid util studenţilor în medicină şi medicilor rezidenţi ai diferitelor specialităţi.
 
Consider că obiectivul a fost atins integral, monografia ELECTROCARDIOGRAFIE – ASPECTE FIZIOPATOLOGICE ŞI CORELAŢII CLINICE distingându-se prin larga adresabilitate, urmare în primul rând a „ofertei“ de a deprinde eşafodarea diagnosticului pe calea corelării datelor elementare.
(...)
 
Editurile şi autorii care doresc să le fie prezentate lucrările la această rubrică sunt rugaţi să trimită redacţiei exemplare-semnal

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC