Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

CTP va vorbi despre diagnosticul „Dumnezeu nu e mort” la UMF Iași

Viața Medicală
Florentina Ionescu vineri, 2 decembrie 2022, ora 11:25

La Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, gazetarul Cristian Tudor Popescu va vorbi despre diagnosticul „Dumnezeu nu e mort”.

Seria conferințelor din cadrul Zilelor UMF Iași 2022 continuă vineri, 9 decembrie, de la ora 14.00, în Aula „George Emil Palade”, cu un invitat de excepție: Cristian Tudor Popescu (CTP). Titlul conferinței pe care o va susține la UMF Iași conține titlul cărții sale, „ Dumnezeu nu e mort”, apărută în acest an la Editura Polirom. 

ctp conferinta umf iasi

Volumul a fost bestsellerul editurii ieșene la Bookfest 2022, secţiunea nonfiction, și va putea fi achiziționat pe parcursul evenimentului, de la standul din fața Aulei, se arată pe pagina oficială dedicată acestei conferințe.

Așadar, dacă sunteți în Iași, puteți asculta conferința susținută de CTB, de la ora 14:00 la ora 16:00, în Aula „George Emil Palade” de la UMF Iași. 

Citiți și: Orchestra Medicilor „Dr. Ermil Nichifor”, premiată recent 

Etichete: cristian tudor popescu UMF Iași umf iasi Grigore T. Popa Grigore T Popa UMF Grigore T. Popa conferinta dumnezeu nu e mort

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.