Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

Despre Facebook, viaţa noastră socială şi puterea unui click

Viața Medicală
Ilinca BELCIU vineri, 26 noiembrie 2010

   Internetul nu e scris în creion, e scris în cerneală, ceea ce îl poate transforma într-un mediu cu mult mai periculos decât oricare altul inventat până acum. Mai nou, se spune că dacă nu eşti pe Facebook, nu exişti. Cine nu are încă profil pe celebrul site de socializare şi va vedea filmul lui David Fincher – The Social Network (Reţeaua de socializare) – cu siguranţă va regândi foarte bine vreo decizie în acest sens. (...)
 

Cu toate că vorbeşte foarte mult despre Facebook şi despre modul în care a apărut el, filmul lui Fincher se concentrează asupra teribilei echipe care a născocit site-ul cu pricina, povesteşte începuturile tumultuoase cu o rigoare absolut incredibilă, fără a insista foarte mult asupra fenomenului în sine. Personajele nu fac altceva decât să se certe mult, mult prea mult. Din ambiţie, prietenie, din dorinţa de a duce până la capăt unul dintre cele mai provocatoare proiecte online. (...)
Mai multe detalii în ziarul nostru, Viaţa medicală.


 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.