Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

Documentar Discovery despre pandemia COVID-19

Viața Medicală
Dr. Laura Davidescu duminică, 5 aprilie 2020, ora 07:51

Discovery Channel difuzează pe 5 aprilie, de la 21:00, documentarul PANDEMIA: COVID-19.

În documentarul PANDEMIA: COVID-19, pe care redactorul Viața Medicală l-a vizionat în avanpremieră, veți avea ocazia să aflați explicații pertinente de la experți renumiți în medicină și mediul academic, să vedeți imagini inedite din declanșarea epidemiei cu noul coronavirus, precum și mărturii ale pacienților.

Oamenii de știință explică de ce este COVID-19 o boală unică, de ce lumea a fost atât de nepregătită pentru acest virus și ce ar fi putut fi făcut diferit pentru a împiedica răspândirea.

Mai mult, documentarul merge pe urmele declanșării focarului din Statele Unite, răspândirea rapidă a virusului în Seattle și mai apoi propagarea dramatică și neașteptată în America.

Pandemia COVID-19_KV (1)PANDEMIA: COVID-19 analizează efectele măsurilor drastice adoptate în SUA, deoarece, la fel ca în România, instituțiile, școlile și întreprinderile sunt închise pentru a preveni transmiterea. Documentarul oferă și o perspectivă asupra situației celor care duc lupta pentru găsirea răspunsurilor, precum și a vaccinurilor.

Spectatorii se pot alătura conversațiilor despre acest subiect pe social media, folosind hashtag-ul #PandemicCovid19 și urmărind conturile de social media ale pentru actualizări.

Reamintim că premiera documentarului este astăzi, 5 aprilie, pe Discovery Channel România, de la ora 21:00. În săptămânile următoare, vor mai fi câteva reluări ale acestei producții.

foto: Discovery Channel

Etichete: covid 19 documentar tv

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.