Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

Evenimente culturale 16 octombrie-8 noiembrie

Viața Medicală
Florentina Ionescu vineri, 15 octombrie 2021

Orașul Brașov este gazda mai multor evenimente culturale în perioada următoare. Activități din această sferă au loc și în București, dar și online.

Festival de film. Gala de decernare a premiilor Dracula Film Festival, ediţia din 2021, are loc sâmbătă, 16 octombrie, la Cinema One Laserplex din Brașov. Gala este celebrată cu proiecţia filmului „Last Night in Soho”. Programul complet al festivalului este disponibil pe
www.draculafilm.ro.

Concert. Sâmbătă, 16 octombrie, de la ora 21:30, are loc la Kruhnen Musik Halle, din Brașov, concertul Taraf de Caliu.
Biletele sunt disponibile pe
www.iabilet.ro.

Bandă desenată. Festivalul Internaţional de Benzi Desenate Istorice Brașov 2021, aflat la cea de-a patra ediţie, are loc până duminică, 17 octombrie, la Brașov. În program sunt incluse expoziţii în aer liber în Piaţa Sfatului și în Parcul Eroilor din oraș, precum și lansări și prezentări de publicaţii și proiecte de bandă desenată.

Expoziţii. Până la 24 octombrie, puteţi viziona patru colecţii private în Cadrul Muzeului Colecţionarilor, la parterul centrului comercial Sun Plaza din București. Din seria Pop Up Museums 2021 fac parte colecţii de obiecte decorative, de sticle Coca-Cola, de aparate foto vintage și de
ceasuri de buzunar.

Curs de desen. Din 27 octombrie, în fiecare miercuri, Fundaţia Calea Victoriei organizează la sediul din București „Curs de desen: creion, cărbune, pastel”. Acesta se adresează persoanelor cu vârsta peste 14 ani și are, în total, patru ședinţe.

Curs. Din 29 octombrie, Fundaţia Calea Victoriei organizează la sediul din București un curs despre „Frumuseţea artei bizantine: arhitectură sacră, iconoclasm și renașterea paleologă”. Atelierul este unul teoretic și are, în total, patru întâlniri.

Teatru online. Platfoma microteatru.ro, un proiect al Teatrului Avangardia, găzduiește în mediul online mai multe piese scurte de teatru, care pot fi vizionate în sistem pay-per-view. Una dintre ele este „Dragoste în vreme de coronavirus”, în regia lui Ricard Reguant, cu durata de 11 minute. Poate fi vizionată în orice zi, la orice oră. 

L-am ucis pe Paco

Tot pe microteatru.ro a Teatrului Avangardia puteţi viziona, contra cost, piesa „L-am ucis pe Paco!”, de Joaquim Bundó. Distribuţia: Victoria Cociaș, Ștefana Samfira și Medeea Marinescu. Durata spectacolului este de 19 minute.

Teatru. La Sala Mare a Teatrului Naţional din București puteţi vedea luni, 8 noiembrie, comedia „Și cu pisica ce-aţi făcut?”. Autoarea este Lia
Bugnar, și tot ea semnează regia
spectacolului.

Etichete: program cultural evenimente culturale teatru opera

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.